Adósságrendező hitel kalkulátor

Egy vagy több hiteltartozása van? Sokallja a havi törlesztőrészleteket?

  • Jelzáloghitel-kiváltás, átüzemezés

Az olyan nagy összegű hiteleket, mint a jelzáloghitel, általában hosszú futamidőre veszik fel. Eközben egyre kedvezőbb hitelkonstrukciók jelennek meg a piacon, a pozitív változások érintik a futamidőt és a törlesztőrészleteket egyaránt, ezért érdemes meglévő hitelét kiváltania, kedvezőbbre cserélnie.

  • Adósságrendező hitel: több különböző tartozás kiváltása egy hitellel

A adósságrendező hitel lényege, hogy a meglévő tartozásait, hiteleit a bank kiváltja és egyetlen kedvező kamatozású jelzáloghitellé alakítja, ezáltal havi terhei jelentősen csökkenhetnek.


Hitelkiváltás, adósságrendezés kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: Forint
Futamidő: év
APEH által igazolt jövedelem?
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.


Az adósságrendező hitelek közt a jelzáloghitel az egyik legjobb hitelforma. Miért? Mert alacsony a kamatszint, hosszú a futamidő, komoly összeget is fel lehet venni - ráadásul akár devizában is -, a jelzáloghitel természetéből következően egyszerű és gyors a hitelbírálat, KHR-listások számára is elérhető. Tehát az adósságrendező hitel számos pozitívumot egyesít magában. Ráadásul a jelzáloghitel felhasználható speciális célokra is, amelyek a megtakarítást szolgálják: különféle hitelek átütemezése és adósságrendezés.

A hitelpiac változásai miatt mindig újabb, kedvezők hitelkonsrukciók bukkannak fel, így az adósságrendező hitelt arra használhatja fel, hogy egy régi hitelét egy kedvezőbbre cserélje. Szinte biztos, hogy az elmúlt évekhez képest kedvezőbb feltételekkel is fel lehet venni hitelt. Ne hagyja ki a lehetőséget! A jelzáloghitel másik felhasználási módja, hogy kifizeti belőle több hitelét is, amelyeknek különböző a futamideje, törlesztőrészlete, vagyis egyszerűsíti a hitelhelyzetét (adósságrendezés). Ezután pedig már csak az egy, ráadásul kedvező kamatozású hitelt kell visszafizetnie.

Ha felkeltettük az érdeklődését, lássuk a részleteket!

Az adósságrendező hitel egy egyszerű hitelezési konstrukció: a bank egy megterhelni kívánt ingatlan piaci értékének bizonyos összegéig (50-75%) pénzt helyez ki, amelyet az adós hosszú idő alatt, tehát alacsony kamattal köteles visszafizetni. Ha a bank nem kapja meg a pénzét, mert az adós bajba kerül, vagy nem akar fizetni, akkor az ingatlant a pénzintézet elárverezi.

A konstrukció nem csak leírva ilyen egyszerű, valóban mindössze ennyiről van szó! A hitel felvehető devizában (euró vagy svájci frank alapon) vagy forintban. Természetesen a forintban felvett hitelek sokkal kedvezőtlenebbek, mint azt a fent található táblázatban Ön is láthatja. A forint folyamatos erősödésével pedig a különbségek még kiugróbbak lesznek.

A hitelbírálat gyors, mivel a bank a jelzálogfedezet miatt nem vizsgálja a vagyoni helyzetet, havi jövedelmet (nincs szükség keresetigazolásra), vagy legalábbis nem veszik annyira szigorúan a szabályokat, mint más hitelek esetén.Az adósságrendező hitel feketelistások számára is elérhető, a fenti okok miatt: ha valaki BAR-listára került, attól még az ingatlana, amit felajánl fedezetül, valódi, így a bank nem vállal különösebb kockázatot, mert ha az adós nem fizet, elárverezi az ingatlant. Ha a fentik elnyerték tetszését, készítsen előzetes kalkulációt, majd vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot. Cégünk ingyenesen segít Önnek hitele elintésében!
Hírek, érdekességek
A Pénzügyi Békéltető Testület határozataiból kiderül, hogy sikerült egyeztetniük és elérniük, hogy az autóhitelesek tartozása, akiknek a Bank elvitte a kocsiját, kedvező kamatozású vagy kamatmentes legyen.
2014-01-04