Jelzáloghitel BAR-listásoknak + kalkulátor

Cégünk ingatlanalapon jelzáloghitelezéshez kapcsolódó tevékenységet végez magánszemélyek részére: magántulajdonban lévő ingatlanfedezetre jelzáloghitelt biztosítunk deviza (svájci frank, euro) és forint alapon.

Bármilyen ingatlanterheléssel rendelkező ügyfélnek tudunk jelzálog alapú hitel megoldást ajánlani, amennyiben megfelelő ingatlanfedezettel rendelkezik. (Vályog illetve vegyes építésű ingatlanra nem vonatkozik az ajánlat.)

Az egyszerűsített hitelbírálat megengedi, hogy hivatalos munkáltatói jövedelemigazolás benyújtása nélkül is tudjunk hitelt közvetíteni ügyfeleinknek.

Jelzáloghitel BAR kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: Forint
Futamidő: év
APEH által igazolt jövedelem?
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

A banki adóslistára tett ügyfelek életét meglehetősen megnehezíti egy régi hibájuk, ami alól mintha nem lehetne felmentést kérni. A KHR-lista (régi nevén BAR-lista) kicsit olyan, mint a Bermuda-háromszög, nem könnyű kijönni, ha egyszer valaki bement oda. A BAR-listára felkerülni nagyon egyszerű, kb. annyi elég, ha valamiért nem fizeti be egy hitele két törlesztőrészletét, és már fent is találta magát a listán - pontosabban nem találta fent magát. Ez egy fontos probléma a lista körül: az ügyfélnek nem szólnak, amikor aktív taggá válik (magyarul: nem fizet), és akkor sem, amikor leveszik. Legföljebb arról tudhatja, hogy listára került, hogy mindenütt elutasítják kérelmét.

Legalábbis eddig ez bizonyosan így volt. A KHR-listás ügyfeleknek (legyen aktív vagy passzív tagságuk) azonban van lehetőségük jelzáloghitel felvételére, bár a megfelelő hiteleket nem könnyű megtalálni. A bankok nem feltétlenül verik nagy dobra, hogy feketelistásoknak is adnak hitelt, hiszen ez magasabb kockázatot jelent. Cégünknek azonban az a dolga, hogy minden létező hitelt számon tartson, és minden ügyfelet kiszolgáljon, aki csak jelzálog alapú hitelhez akar jutni. Sok éves tapasztalatunk garantálja, hogy Ön hitelhez jut, és ha hozzánk fordul, ugyanolyan elbírálásban és bánásmódban lesz része, mint azoknak, akik soha nem voltak KHR-listán, vagy éppenséggel voltak, de már lekerültek onnét.

Az adóslistára tetteknek szóló jelzáloghitelek a következő feltételekkel, kondíciókkal igényelhetők: szükség van egy ingatlanra, amely a jelzáloghitel fedezetéül szolgál. Az ingatlan piaci értéke alapján a bank megállapítja a kiadható hitelösszeget, ez a piaci érték fele-kétharmada lehet. A futamidő nagyon rugalmas, 30 évig nyújtható, ebben az esetben a kamat igen alacsony.

Tovább csökkentheti a kamatot, ha devizában veszi fel a hitelt, tehát svájci frankban, euróban, amelyek alacsonyabb kamatszintet jelentenek, ráadásul a forint kedvező árfolyam-mozgásai miatt a törlesztőrészlet folyamatosan csökkenni fog. Egy jelzáloghitel esetén pedig már érdemes figyelembe venni azt is, hogy néhány év múlva hazánkban is euró lesz a fizetőeszköz.A fenti hitelkalkulátorral számítsa ki, milyen havi törlesztőrészlettel tudná visszafizetni az Ön által igényelt összeget. Ha az eredmény elnyerte tetszését, kérje ingyenes segítségünket a jelzáloghitel megszerzéséhez!
Hírek, érdekességek
A Pénzügyi Békéltető Testület határozataiból kiderül, hogy sikerült egyeztetniük és elérniük, hogy az autóhitelesek tartozása, akiknek a Bank elvitte a kocsiját, kedvező kamatozású vagy kamatmentes legyen.
2014-01-04