Jelzáloghitel-kalkulátor

Készítsen előzetes kalkulációt, majd vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot. Cégünk segít Önnek hitele elintézésében!

Igényelt hitelösszeg: Forint
Futamidő: év
APEH által igazolt jövedelem?
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.


A jelzáloghitel kalkulátor segítségével kiszámolhatja, mennyibe kerülne önnek havonta a jelzáloghitel, amely fel kíván venni. A kalkulátorba beírhatja az igényelni kívánt összeget, és beállíthatja a futamidőt.

A jelzáloghitel maximális futamideje 25 év. Ha a legmagasabb futamidőt választja a kalkulátorban, értelemszerűen akkor lesz a legalacsonyabb a havi törlesztőrészlet, vagyis ekkor kell a legkevesebbet visszafizetnie havonta. A kalkulátor a jelenleg legkedvezőbb kölcsönre van beállítva.

Ha a jelzáloghitel kalkulátor eredményei elnyerték a tetszését, kérje, hogy kollégáink készítsenek becslést, és mi megkeressük önt egy pontos kalkulációval.

A jelzáloghitel felvétele előtt a legfontosabb teendő nem a papírok beszerzése, hanem az előzetes kalkuláció, a jelzáloghitel kalkulátor használata. Nem számít a fedezetül szolgáló ingóság vagy ingatlan értéke, fekvése, és semmi más, ha nincs annyi pénze havonta, hogy törleszteni tudja a hitelt. Az előzetes felmérésben segít önnek az itt elvégezhető kalkuláció. A kalkulátor használata során önnek csak annyi a dolga, hogy beírja, mekkora hitelösszeget szeretne igényelni, majd kitöltse a futamidő mezőt is. Ha elnyerte tetszését a havi törlesztés, kérje munkatársaink segítségét a hajszálpontos törlesztőrészlet kiszámításához, és a további lépésekhez.
Hírek, érdekességek
A Pénzügyi Békéltető Testület határozataiból kiderül, hogy sikerült egyeztetniük és elérniük, hogy az autóhitelesek tartozása, akiknek a Bank elvitte a kocsiját, kedvező kamatozású vagy kamatmentes legyen.
2014-01-04